PoeziShqip.com – Lista e autoreve

Poezi Shqip është një faqe që si qëllim kryesor ka publikimin e poezive më të mira në gjuhen shqipe të shkruara ndonjëherë. Më poshtë keni të listuar një numër të madh autorësh shqiptar dhe të huaj. Klikoni mbi emrin e autorit që ju intereson dhe lexoni poezitë e tyre. Lexim të këndshëm!

Gjithashtu nëse jeni të interesuar ju mund të vizitoni këto faqe për shpallje falas dhe receta gatimi në gjuhën shqipe (këto faqe janë pjesë e rrjetit tonë)

 

POETËT E HUAJ

PoeziShqip.com is an archive of albanian poems. Each day, we bring you a new poem from new books, magazines, and journals. Poems are chosen from the work of a wide variety of poets published or translated in the English and Albanian language. Our most eminent poets are represented in the selections, but also poets who are less well known. The daily poem is selected for its literary quality and to provide you with a window on a very broad range of poems offered annually by publishers large and small. Included with each poem is information about the poet and the poem's source. Our purpose is to make it easier for people to find poets and poetry they like and to help publishers bring news of their books, magazines, and journals to more people. If this is your first visit to PoeziShqip.com, let us welcome you with poems.