Më fal

Të dua më the atë çast,
Dhe unë në sy të shikova,
Tè bera ta thuash prapë,
Dhe zemrën tënde lëndova.

Të bëra i vetëm të ndihesh,
Por në çast u pendova,
Dhe doja të isha me ty,
Dhe falje nga ty unë kërkova.

Dhe prisja përgjigje të më ktheje,
Dhe fjalën tënde të ngrohtë, Të dua,
përsëri të më thoje me syt e mbushur me lot,
Dhe zemra tani e kuptoi dhe vuan më kot.

PoeziShqip.com is an archive of albanian poems. Each day, we bring you a new poem from new books, magazines, and journals. Poems are chosen from the work of a wide variety of poets published or translated in the English and Albanian language. Our most eminent poets are represented in the selections, but also poets who are less well known. The daily poem is selected for its literary quality and to provide you with a window on a very broad range of poems offered annually by publishers large and small. Included with each poem is information about the poet and the poem's source. Our purpose is to make it easier for people to find poets and poetry they like and to help publishers bring news of their books, magazines, and journals to more people. If this is your first visit to PoeziShqip.com, let us welcome you with poems.