Home » Xhevat Beqaraj

Xhevat Beqaraj

Poezitë e autorit:

[one_half]

[/one_half]

Tituj të veprave:

 • Përtej së mirës dhe së ligës: poezi, esse, medime filozofike.
 • Sëmundjet e shekullit tonë: esse filozofike
 • Kam një harmonikë
 • Shtepia e bubit: vjersha dhe perralleza
 • Era vizaton–: vjersha dhe poemë
 • Antigona:
 • Eni midis nesh
 • Lamtumira e yjeve: poemë
 • Tigri i vogël në çajnik Përralla
 • Rruazat e vesës: vjersha dhe poema
 • Çuditë e Eneidës: tregime në vargje
 • Filozofia e bukurisë: pjesë ditaresh, ese dhe rrëfime për vetveten
 • Lamtumirë abetare: permbledhje antologjike
 • Natën e mirë
 • Pse hëna s’ka fustan: përralla nga bota

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>