Fillimi » Xhevahir Spahiu

Xhevahir Spahiu

spahiu

Lindi me:   1945
Lindi në:   Malind, Skrapar
Kombësia:   Shqiptar
Profesioni:   Shkrimtar

Poezitë e autorit:

[one_half]

[/one_half]

[one_half]

Tituj të veprave:

 • Mëngjes sirenash 
 • Ti qytet i dashur
 • Vdekje e perendive 
 • Dyer dhe zemra të hapura
 • Bashkohësit 
 • Agime shqiptare 
 • Zambakët e Mamicës 
 • Kitaristët e vegjël
 • Nesër jam aty 
 • Heshtje s´ka 
 • Dielli i lodrave 
 • Poezia shqipe 
 • Kohë e krisur 
 • Rreziku
 • Udha

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

list of car brands