Fillimi » Spiro Comora » ZGALEMI

ZGALEMI

Era fryn si e terbuar
dhe ngre valet si nje mal
fluturo, zgalem-trimoshi,
vrull i eres nuk te ndal!

Ulerin tufan i eger
permbi det pa an’e fund…
fluturo, zgalem-trimoshi,
klithm’ e eres ty s’te tund!

Caje, caje rrugen vete,
kur rreh vala me rrembim…
fitimtar me nder ne jete
del vec ai qe ka guxim!


Emaili juaj nuk do të publikohet, por është i domosdoshëm për tu shënuar. Fushat e domosdoshme janë shënuar me *.