Fillimi » Odhise Grillo

Odhise Grillo

Poezitë e autorit:

[one_half]

[/one_half]

Tituj të veprave:

 • Shtatë ngjyrat
 • Ai që mundi perandorin
 • Balada e burrave të Vunoit
 • Balada e lirisë
 • Një zogë e një lule
 • Zërat e fëmijërisë
 • Njeriu i natës
 • Pushkë në bregdetë
 • Çamçakëzi
 • Një njeri u bë majmunë
 • Përtacukët
 • Tradhti në sarajet Topiase
 • Don Kishoti i Mançës
 • Erdhi dite e Arbrit

2 Comments

 1. aulona says:

  pyetje dhe pergjigjje

 2. agnesa says:

  mua me pelqejn shum gjegjeza shum dhe fjal te urta e shu e shum te tjera
  po 50 nuse me bus te kuqe cila osht kjo amundi me dit ju
  dhe nje e tjeter esht jam e kuqe rrumbullake jam e shshme per marake me dojn krejt njerzija

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

The webpage PoeziShqip.com was created on 2011 with a purpose bringing to the apasionate readers of Albanian poetry and the foreign poetry a selected collection of Albanian and foreign poetry. First this page started as a simple blog where we were posting selected poetry that we have readed or liked and thought that it would be great if we share them with the ones that are interested. Seeing that the interest of albanians for reading poetry was big (despite all the judges that say hat albanians don’t read poetry) we started thinking seriously about the future of the webpage. We had to make something different. After several preparation months, on 1 January 2013 we launched the second version of the page that is more well organised than the previous, it’s more simple while using. More than 100 authors and more than 1000 poetries have been posted till now and this number day by day is growing. The purpose of this webpage is to post a huge number ofalbanian poetries in albanian language online, helping the visitors to read more in albanian. Also if you are an author and want your poetries to get listed on our webpage please send them through contact!