Fillimi » PoeziShqip.com – Lista e autoreve

PoeziShqip.com – Lista e autoreve

Poezi Shqip është një faqe që si qëllim kryesor ka publikimin e poezive më të mira në gjuhen shqipe të shkruara ndonjëherë. Më poshtë keni të listuar një numër të madh autorësh shqiptar dhe të huaj. Klikoni mbi emrin e autorit që ju intereson dhe lexoni poezitë e tyre. Lexim të këndshëm!

Gjithashtu nëse jeni të interesuar ju mund të vizitoni këto faqe për shpallje falas dhe receta gatimi në gjuhën shqipe (këto faqe janë pjesë e rrjetit tonë)

 

POETËT E HUAJ

With over 150 authors and more than 2000 poetries, Poezishqip.com is the largest Albanian and most vibrant poetry community. Our community is built on the belief that poetry is a powerful form of creative self expression and that each person deserves to share their own personal message with the world. At PoeziShqip.com everyone can share their best poems. So if you are an writer or author and want your poetries to get listed on PoeziShqip.com please send them through "Send a Poetry Form".
The webpage PoeziShqip.com was created on 2011 with a purpose bringing to the apasionate readers of Albanian poetry and the foreign poetry a selected collection of Albanian and foreign poetry. First this page started as a simple blog where we were posting selected poetry that we have readed or liked and thought that it would be great if we share them with the ones that are interested. Seeing that the interest of albanians for reading poetry was big (despite all the judges that say hat albanians don’t read poetry) we started thinking seriously about the future of the webpage. We had to make something different. After several preparation months, on 1 January 2013 we launched the second version of the page that is more well organised than the previous, it’s more simple while using. More than 100 authors and more than 1000 poetries have been posted till now and this number day by day is growing. The purpose of this webpage is to post a huge number ofalbanian poetries in albanian language online, helping the visitors to read more in albanian. Also if you are an author and want your poetries to get listed on our webpage please send them through contact!