Fillimi » Ismail Kadare » Retë

Retë

Mes maleve tutje prej tokes lindore,
sec ra nje ushtar nene plumbat mizore.

As kryq nuk i vune, s’e shtine ne toke,
as nene e as moter s’iu gjenden mbi koke.

Vec rete qe vinin qe larg nga vatani
e pane dhe e njohen e zune te qanin.


Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

list of car brands