Home » Fatos Arapi

Fatos Arapi

180px-Fatos_Arapi

Lindi me:   1930
Lindi në:   Vlore
Kombësia:   Shqiptar
Profesioni:   Shkrimtar

Poezitë e autorit:

[one_half]

[/one_half]

Tituj të veprave:

 • Shtigje poetike
 • Partizani pa emër
 • Poema dhe vjersha
 • Ritme të hekurta
 • Patat e egra
 • Dhjetori i shqetësuar
 • Poezi të zgjedhura
 • Drejt qindra shekujsh shkojmë 
 • Shokët
 • Cipa e borës
 • Deti në mes
 • Ku shkoni ju statuja
 • Qezari dhe ushtari i mirë Shvejk, në front diku
 • Gjeniu pa kokë

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>