Fillimi » Esad Mekuli » Pranvera

Pranvera

Kaloi dimri, erdh pranvera
me lulezim.
Erdh lejleku, dallendyshja
fluturim.
Rritet bari, vishet pylli
me blerim.
Hapet zemra e femijeve
plot gezim.
Dilni, dilni t gjihte perjashta
pa pertim:
Mblidhni lule malit, fushes
me nxitim.
Po dhe nje gje, o femije
ti e di.
Librin kurre mos e harro
per mesim.
Libri t’con ne jete te lumtur,
perparim.
Dija eshte pranvera jote
e shpetim.


7 Comments

 1. Geri says:

  Shume e bukur

 2. Geri says:

  Me beri te qaj

 3. Kosovo says:

  Sa kot e geri

 4. Geri says:

  T’qi ropt

 5. Kosovo says:

  Mrrush bolet

 6. genta says:

  vjersh e klases 1 hahhahahha

 7. erza says:

  shum e bukur bre ku e gjete se me kalli

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

list of car brands