Dërgo një poezi

Para se te dergoni poezine tuaj duhet ju lutemi qe te lexoni regulloren, qe poezia juaj te aprovohet dhe te postohet ne faqen tone.

1. Poezia juaj duhet te permbaje nje titull.
2. Mos shkruani me shkronja te medha/kapitale.
3. Jeni te lutur qe te perdorni gjuhen standarte Shqipe, qe te gjithe ta kemi me lehte ti kuptojme te poezite tuaja, kjo ben perjashtim atehere kur poezia eshte e shkruar ne dialekte te ndryshme.
4. Poezite qe permbajne fjale banale apo ofendime nuk do postohen.
5. Poezite qe jane vetem me nje rresht pra shume te shkurtera nuk do postohen.
6. Ju lutem mos e postoni poezine te njejte disa here, pasi qe ajo e vonon postimin e poezis tuaj, stafi i PoeziShqip.com i kontrollon te gjitha poezite para se ti postoje, pra procedura nuk eshte automatike, poezia dergohet se pari per moderim dhe pastaj postohet ne faqe.
7. Nese nuk deshironi te mbeteni anonim dhe poezia eshte shkruar nga ju, atehere ju mund te bashkangjitni emrin tuaj ne fund te poezise.
8. Nese jeni autor dhe keni shume poezi, jeni te lutur te na i dergoni nepermjet “Kontakt” formes duke perfshire, biografine, fotot dhe poezite tuaja.
/Ju faleminderit per mirekuptimin, stafi i PoeziShqip.com

PoezijaPoeziShqip.com is an archive of albanian poems. Each day, we bring you a new poem from new books, magazines, and journals. Poems are chosen from the work of a wide variety of poets published or translated in the English and Albanian language. Our most eminent poets are represented in the selections, but also poets who are less well known. The daily poem is selected for its literary quality and to provide you with a window on a very broad range of poems offered annually by publishers large and small. Included with each poem is information about the poet and the poem's source. Our purpose is to make it easier for people to find poets and poetry they like and to help publishers bring news of their books, magazines, and journals to more people. If this is your first visit to PoeziShqip.com, let us welcome you with poems.