Home » Demir Krasniqi

Demir Krasniqi

Demir_Krasniqi

Lindi me:   10 shkurt 1950
Lindi në:   Tygjec
Kombësia:   Shqiptar
Profesioni:   Shkrimtar

Poezitë e autorit:

[one_half]

[/one_half]

Tituj të veprave:

 1. Mallëngjima e ushtima, Prishtinë, 1993
 2. Qamili i vogël-zë që nuk shuhet (monografi), Prishtinë, 1995
 3. Gjakon Kosova, Gjilan 1998
 4. Bejtë Pireva, Gjilan 2002
 5. Zeqir Maroca,Gjilan 2002
 6. Këngë krismash lirie I, Gjilan, 2003
 7. Këngë krismash lirie II, Prishtinë, 2003
 8. Familja Kurti nga Tygjeci (monografi), Prishtinë 2004
 9. Shtojzovallet e Gollakut, ETMM i Kosovës, Prishtinë, 2005
 10. Kushtrim lirie, SH.B. “Kurora”, Gjilan 2005
 11. Liman Shahiqi-trimi i Gollakut, Prishtinë, 2005
 12. Kroi i këngës-Gjilan, 2006
 13. Qamili i Vogël: Këngë përjetësie (mblodhi, redaktoi dhe deshifroi me nota Demir Krasniqi), Nëntor 2006
 14. Krenaria e Gollakut ( Me rastin e 40-vjetorit të karrierës dhe krijimtarisë muzikore) – Gjilan, 2008
 15. Diell Lirie, Gjilan, 2008

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *