FILMAT

Duke vazhduar t’i ndjekim ne i bëjmë
shumë prej atyre
producentëve, regjisorëve dhe aktorëve
shumë të pasur.
ata fitojnë miliona dollarë, martohen ndërmjet
vete,
jetojnë në vila, dhe një herë në vit në ndarjen
e Çmimeve të Akademisë
mbulojnë vetveten me
lëvdata. E gjithë kjo i bënë të besojnë se
vërtet kanë bërë diç të rëndësishme por
është vetëm publiku i pa mend që i shikon
dhe i
kapërdinë këta qulla të pa lezet, të cilët i
pasurojnë, i shndërrojnë disa prej tyre në të
ashtuquajtura
legjenda, të cilat më pas e stërmadhojnë
talentin e tyre
të keq.
Budallenjtë i shndërrojnë budallenjtë tjerë
në idhuj.
Njerëzit e çojnë huq jetën e tyre dhe mendjet
e tyre
duke ndenjur në terr
derisa shumë e më shumë filma prodhohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PoeziShqip.com is an archive of albanian poems. Each day, we bring you a new poem from new books, magazines, and journals. Poems are chosen from the work of a wide variety of poets published or translated in the English and Albanian language. Our most eminent poets are represented in the selections, but also poets who are less well known. The daily poem is selected for its literary quality and to provide you with a window on a very broad range of poems offered annually by publishers large and small. Included with each poem is information about the poet and the poem's source. Our purpose is to make it easier for people to find poets and poetry they like and to help publishers bring news of their books, magazines, and journals to more people. If this is your first visit to PoeziShqip.com, let us welcome you with poems.