Fillimi » Ali Huruglica » Shiu

Shiu

Shee, shee… Kendon shiu
I lau lulet, barin lisat
U lag toka  dhe fara mbiu.


Emaili juaj nuk do të publikohet, por është i domosdoshëm për tu shënuar. Fushat e domosdoshme janë shënuar me *.