Home » Ali Asllani

Ali Asllani

Ali_Asllani

Lindi me:   1884
Lindi në:   Vlore
Kombësia:   Shqiptar
Profesioni:   Shkrimtar

Poezitë e autorit:

[one_half]

[/one_half]

Tituj të veprave:

  • Vidi – vidi pellumbeshe
  • Shqiperia kryesorja
  • Vajzat dhe dallendyshet
  • Kur merr zjarr rrufeja
  • Poezia shqipe
  • Hakerrim
  • Poezi te zgjedhura

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>