Sensi i lumturise

Sensin e lumturisë
e gjej vetëm tek Ti
Je buzëqeshja ime
ç’do natë e ç’do ditë…

Merr sytë e mi dhe shiko,
merr shpirtin tim dhe jeto!
Atëhere do të kuptosh se
Lumturia ime mbanë emrin tënd…


Nata ra, dielli mbylli sytë
iku dhe kjo ditë,unë numëroj,
Sensin ei lumturisë, s’e gjej kudo,
Rri e vetmuar,e Ty të mendoj…

Një ndjenjë e fortë zemrën ma lëndon!
Shpirti i vetmuar,vetëm rrënkon..
S’ka ndjenje që s’të lëndon!
Kesaj dashurie trishtim pikone…!

PoeziShqip.com is an archive of albanian poems. Each day, we bring you a new poem from new books, magazines, and journals. Poems are chosen from the work of a wide variety of poets published or translated in the English and Albanian language. Our most eminent poets are represented in the selections, but also poets who are less well known. The daily poem is selected for its literary quality and to provide you with a window on a very broad range of poems offered annually by publishers large and small. Included with each poem is information about the poet and the poem's source. Our purpose is to make it easier for people to find poets and poetry they like and to help publishers bring news of their books, magazines, and journals to more people. If this is your first visit to PoeziShqip.com, let us welcome you with poems.